RKVV Erp

Jeugdkamp 2017

In het laatste weekend van mei stond het RKVV Erp Jeugdkamp op het programma. Speciaal de onder 11 en onder 13 teams (de voormalige E’tjes en D’tjes), werd alles uit de kast gehaald om de jongens en meisjes een onvergetelijk weekend te bezorgen.

Toen op vrijdagavond alle kinderen goed en wel geïnstalleerd waren in hun tenten, werd begonnen met het voetbaltoernooi. Het hele weekend werd gestreden om de Serie A, Premier-, Europa- en Champions League. Nadat de kampioenen van de Serie A en Premier League bekend waren, begon de speur/spooktocht in de Goorse bossen. Na de tocht in de bossen begon het volgende toernooi: de ‘zo-lang-mogelijk-wakker-blijven Cup’.

Zaterdag werd begonnen met een levend Stratego. Terwijl de kinderen in de bossen waren, werd door de achtergebleven leiding het zeskamp voorbereid. Door de warme ochtend was de behoefte aan verkoeling groot. Het zeskamp werd gelaten voor wat het was en het werd een vrij spelen middag. De drie luchtkussens en flink wat water zorgden voor een fantastische middag. In de Pannakooi werd moddervoetbal gespeeld, de kantelmuur bleef maar kantelen en met een brandweerslang werd de afmatrace een geweldige klim- en glijbaan. En de leiding? Die genoten van het plezier van de kinderen onder het genot van de schaduw.

Zaterdagavond werd het tweede deel van het voetbaltoernooi gespeeld. De vermoeidheid hakte er in, maar door iedereen werd fanatiek gespeeld en iedereen wilde winnen. Voordat de (meeste) kinderen gingen slapen, werd de avond afgesloten met het kampvuur. Ontstaan tijdens het kamp van vorig jaar, ook dit jaar weer een succes. In een grote kring rond het vuur moppen tappen, buurten en lachen. Een blijvertje voor de komende jaren.

Zondagochtend stond het ontbijt al vroeg klaar en werden de tenten snel leeggeruimd. De finales van het toernooi werden gespeeld met aan- en afsluitend de loterij.

Wij willen iedereen die een steentje heeft bijgedragen bedanken voor dit geslaagde weekend. Zonder de sponsors, vrijwilligers en enthousiaste kinderen zou dit kamp niet bestaan. Super bedankt!
Blauwwitte groet en tot volgend jaar!

Voor de foto's, zie het fotoalbum!