RKVV Erp

Teamindelingen 2017-2018 jeugd

De teamindelingen zijn tot stand gekomen in de afgelopen periode. Na veel wikken en wegen, opties tegen elkaar afzetten en vele uren overleg is onderstaande teamindeling voor seizoen 2017-2018 tot stand gekomen.

De uitgangspunten zijn dat iedereen zoveel mogelijk voetbalt, met zoveel mogelijk plezier op een niveau wat bij hem of haar past. Plezier staat daarbij voorop. Daarnaast is de doelstelling dat iemand in een bepaalde leeftijdscategorie niet lager te laten voetballen.

Wij weten als geen ander dat we het niet voor iedereen goed kunnen doen en dat er soms vraagtekens worden gezet bij de indeling van de ene of de andere. Hier hebben wij zelf hoogstwaarschijnlijk ook ons hoofd over gebogen en het geprobeerd zo goed mogelijk voor iedereen in te vullen.

Daarnaast zijn wij voor diverse teams nog op zoek naar enthousiaste begeleiders. Hier komt een losse lijst van en zullen we regelmatig een update op verstrekken de komende weken.
Ook zullen we in juli ook doorgeven wanneer er weer getrained gaat worden en hoe de start van seizoen 2017-2018 er uit komt te zien. Houdt de site daarvoor in de gaten.

Wij wensen jullie alvast een sportief en gezonde zomer toe.

Jeugdcommissie RKVV ErpRKVV Erp logo slider


Klik hier voor de teamindeliing