RKVV Erp

Erp C1 succesvol op Internationaal Toernooi!

Optelsom van mooie ervaringen.
De Ijssel Cup in Wijhe (tussen Deventer en Zwolle). Een internationaal toernooi met ploegen uit Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk en Engeland. 3 dagen genieten en op pittig niveau 6 wedstrijden voetballen. In de hitte ..........Een belevenis die weer lang in het geheugen zal blijven hangen bij ouders, leiders en vooral spelers! We hopen dat meer teams zich laten prikkelen door onze verhalen en ervaringen........
Ouders die op een natuur camping samen komen (uiteindelijk zijn bijna alle ouders lekker komen kijken, super!). Samen plezier hebben. Spelers en leiders samen 1 team en genieten op een perfect Summercamp in Heino met restaurant, zwembad en disco op het terrein. Uiteraard met de bekende cola, chips en rumoer. En dan ook nog succesvol zijn.........!
Leider Jos (Scheepers) had zich voorgenomen het werk van Rens (van der Steen) een vervolg te geven en er nog een fikse portie passie en beleving aan toe te voegen welke de spelers dan op het veld zouden moeten laten zien. En dat lukte! Met sportiviteit en het SAMEN doen op de eerste plek. In de poule op zaterdag meteen scherp aan de bak en 1-0 winnen tegen de plaatselijke helden uit Wijhe. Daarna 2 Duitse teams die niveau hoger spelen dus "alles uit de kast" om de finale poule te halen. 0-0 tegen Obersprockhovel en 1-1 tegen VFR 1920 Lich. Genoeg voor de tweede plek en dus de finale poule op zaterdag. De C1 boys speelde echt erg scherp en goed. Helaas 1 doelpunt tekort om eerste te worden in de poule.
Op zaterdag verliezen we in de finale poule de eerste wedstrijd met 0-1 tegen JSG Wallenhorst. Ploeg uit de Oberliga en echt maatje te groot. Daarna tegen Baronie uit Breda (hun nieuwe lichting talenten van 13 en 14; spelen derde divisie en dus ook aardig wat hoger). We buigen pas na 0-0 en na strafschoppen. Voor de 7e plaats spelen we tegen K.V.C Delta Londerzeel uit België. De mannen richten zich in de hitte nog 1 keer op en spelen een puike pot en winnen met maar liefst 3-0.
En belangrijker, dit team mag trots zijn op zichzelf. In een zeer sportieve sfeer er samen voor gaan en samen plezier beleven. De volgende jongens en leiders willen morgen weer.......:
Voorste rij vlnr: Daan Opheij, Rinus Fransen, Joep Offermans, Justin Daniels, Stijn van Haandel, Tjerk van Uden, Sander Muselaers, Stijn Kanters, Dre Scheepers, Maik Kanters, Yuri Hurkmans, Jarno Bekkers, Sven van Loon
Achtersta rij vlnr: Paul van Hek, Jos Scheepers, Freek van Hek, Maurice Daniels (Marion van Haandel niet op de foto)
(en er is ook een toernooi in Barcelona.......... Wie weet krijgen we de handen op elkaar?)