RKVV Erp

Erp A1 (JO-19) blijft stunten!

Erp A1 is er afgelopen zaterdag in geslaagd om de halve finale van de nacompetitie te bereiken. Na de thuisoverwinning vorige week (3-2) werd afgelopen zaterdag het sterk geachte V.V. De Betaven met 2-0 verslagen.

In een volle bus met spelers en supporters reisde A1 af naar Gendt. Met een ietwat gehavend elftal ging Erp vol vertrouwen van start, de mannen wisten immers wat hen te wachten stond. Toch begonnen beide ploegen zenuwachtig aan de wedstrijd. Al snel bleek dat in deze wedstrijd mooi en verzorgd voetbal lastig ging worden. De mouwen moesten dus opgestroopt worden. En dat deden de mannen. Nadat De Betaven de eerste twee goede mogelijkheden kreeg was het Daan van der Heijden die met een vrije trap op de middenlijn de keeper van de tegenstander in de luren legde; 1-0 voor Erp. Deze stand bleef tot de rust staan en er gebeurde verder niet veel de 1ste helft. Erp wist in de rust wat hen te doen stond, de boel dichthouden want een gelijkspel was al genoeg. Deze boodschap knoopte de mannen goed in de oren. De 2de helft werd dan ook 200% gegeven en dit resulteerde in de 80ste minuut tot een schitterende goal van Job Scheepers. Met een heerlijke sleep en een droge poeier met het linkerbeen werd de keeper kansloos gelaten. Erp wist dat de buit binnen was. Na het laatste fluitsignaal konden de armen de lucht en kon een klein feestje losbarsten in de kantine. Zaterdag wacht de volgende “bonuswedstrijd” . Toch zullen de mannen dit zo niet zien en staan ze te poppelen om geschiedenis te schrijven met de A1 het lukte namelijk nog nooit om te promoveren uit de hoofdklasse.

Zaterdag wacht een andere hoofdklasser; DIO’30 uit Druten. Houd de website en Facebookpagina in de gaten voor meer informatie over deze wedstrijd.
  
 ERP A1 2
 
 ERP A1 3  

  
 ERP A1  

  ERP A1 4