RKVV Erp

Home Nieuws Nieuwsoverzicht Erp 8 slaat gat waar Erp 11 een domper op loopt

Afscheid Mark en Yuri

Uden, zondag 14 mei 2017 – Het was een memorabele dag op sportpark Parkzicht. De laatste 90 minuten in het blauwe Erp 4-tricot zijn aangebroken voor het duo Mark Versteegden en Yuri Bartels, ook bekend als het vrolijke duo Steegje en Bartel (toet, toet, boing, boing Steegje en Bartel). Helaas ging de afscheidswedstrijd verloren met 1 - 3, maar is het seizoen niet onverdienstelijk afgesloten met een verdiende tweede plaats.

Steegje, met zijn 12 jaar Erp 4-ervaring kan hij oprecht een Erp 4 legende genoemd worden. Dit heeft hij verworven door zijn tomeloze inzet, harde tackles en het organiseren van de gehele verdediging. Zo riep hij bij elke bal die (in zijn gedachte) de lijn passeerde ‘Erp bal!’ en is hij de bedenker van het alom bekende verdedigingsuitje waar hij zich jaren lang hard voor heeft gemaakt.

Yuri, een echte teamplayer die geen duel uit de weg ging. Menig tegenstander deed een stapje opzij als ‘die kale’ op hen af kwam gestormd. Yuri kon overal op het veld ingezet worden, in de loop der jaren heeft hij zo’n beetje elke positie in het elftal bekleed. Helaas gaat hij zijn skills niet meer op het voetbalveld vertonen maar op de witte vlaktes van Oostenrijk.

Het blijft de vraag of het verliezen van deze bonk ervaring volgend jaar kan worden opgevangen, en of dit geen gevolgen heeft voor de titelaspiraties van volgend seizoen. Hun opvolgers staan al te popelen al moet nog worden afgewacht of dit gat opgevangen kan gaan worden.

Steegje en Bartel, bedankt voor jullie inzet binnen en buiten de lijnen de afgelopen jaren. We hopen jullie nog eens te spotten langs de zijlijn!

2017-05-14-PHOTO-00000008