RKVV Erp

Home Nieuws Nieuwsoverzicht Erp 8 slaat gat waar Erp 11 een domper op loopt

Erp 8 slaat gat waar Erp 11 een domper op loopt

Zoals aangegeven stonden er afgelopen weekend een paar belangrijke wedstrijden op het programma.

Zo moesten Erp 8 en Erp 11 beide tegen gedegen concurrenten om de strijd van het kampioenschap.

Erp 8 wist een krachtige overwinning te behalen op Gemert 7, 4-0. Waarvan Thom van de Rakt 3x het net wist te vinden. Hierdoor mag hij zich alvast kronen tot mede topscorer allertijden van RKVV Erp, maar het seizoen is nog niet voorbij.... Door deze 3 belangrijke doelpunten, komt hij op 65 doelpunten te staan. En gaat Erp 8 steviger aan kop met nog 5 wedstrijden te gaan.

Helaas wist Erp 11 afgelopen zondag thuis niet van Blauw Geel'38 - 18 te winnen (2-5). Men verliest hierdoor de koppositie, waardoor het ongekend spannend blijft in hun competitie. Deze strijd is nog niet gelopen aangezien de huidige nr. 1 o.a. nog op bezoek moet bij Volkel en SCMH. Treft Blauw Geel nog de volledige middenmoot en komt Volkel 6 de nummer 1 en 2 nog tegen.

Erp 8 speelde afgelopen dinsdag nog een inhaalwedstrijd tegen Blauw Geel 16 (pos. 12). Op het moment van schrijven was nog niet bekend wat hier de uitslag zou worden, maar men kan met deze inhaalwedstrijd alleen maar verder uitlopen op de concurrenten. Daarbij is onze verwachting dat Thom het oude record uit de boeken zal schieten!
  Erp 8