RKVV Erp

Home Nieuws Nieuwsoverzicht Erp 8 slaat gat waar Erp 11 een domper op loopt

Erp - BVV 0-3

 Erp steeds verder in de problemen.We gaan naar het einde van het seizoen en dan halen we het woord cruciaal weer uit de ijskast.


De komende wedstrijden zijn voor Erp weer cruciaal. Als je slechts 1 punt haalt tegen de zekere degradanten Nieuw-Woensel en Schijndel, zul je tegen betere tegenstanders punten moeten pakken om nacompetitie te ontlopen. Vandaag komt het Bossche BVV op bezoek en dat mag toch wel gerekend worden tot een van de betere teams in de 2de klasse F. Erp begon met veel strijd aan de wedstrijd en wilde kost wat kost niet tegen een zeperd aanlopen zoals in Schijndel. Binnen vijf minuten stond Erp bijna op voorsprong toen Roel Schouten met een fraaie kopbal de onderkant van de lat raakte. Paal en lat zouden deze eerste helft nog meermalen een doelpunt in de weg staan. In de 8ste minuut kwam Kevin van de Laar op tijd zijn doel uit om een doelpunt van de gasten te voorkomen. Even later werd een schot in de korte hoek met behulp van de paal door Kevin uit het doel geranseld. Uit de corner die daaruit volgde kwam BVV met een frommelgoal op voorsprong: 0-1. Zeven minuten later was de stand bijna verdubbeld, maar gelukkig bracht de lat redding. Het spel golfde op en neer. Dit keer was het de beurt aan Erp. Met een fraai schot leek de gelijkmaker in de lucht te hangen, maar de pegel van Willem den Dekker trof slechts de paal. In de 20ste minuut kwam, na een bekeken aanval, alsnog de 0-2 op het scorebord. Bij Erp leek, na weer een achterstand, iets te knappen. Iedereen deed zijn uiterste best, maar niets leek te lukken. Het laatste wapenfeit van de 1ste helft was wederom een bal op de lat door de Bosschenaren.
Erp probeerde in de 2de helft nog wel de aansluitingstreffer te forceren, maar aan alles was eigenlijk te zien dat de wedstrijd al gespeeld was. Schoten van Willem den Dekker en de voor Olger Smits ingevallen Luuk van der Steen konden de Bossche doelman niet verrassen. Ook het inbrengen van de wissels: Ruud Delisse voor Koen van Deurzen en Max de Jong voor Roy Verhagen mocht niet baten. BVV zette zelfs in de 90ste minuut nog een kers op de taart. Met een prachtige aanval over verschillende schijven werd de eindstand uiteindelijk 0-3. Het wordt voor Erp steeds moeilijker om de nacompetitie te ontlopen. Toch zijn er nog wel mogelijkheden. Per slot van rekening moet Erp nog tegen de directe tegenstander WSC, Baardwijk en Rhode, maar dan moet het geloof en vertrouwen wel terugkomen. Volgende week wacht Prinses Irene. Drie punten in Nistelrode zou mooi zijn.