RKVV Erp

Home Nieuws Nieuwsoverzicht Erp 8 slaat gat waar Erp 11 een domper op loopt

JO9-1 mascotte bij de wedstrijd van Erp 1

Hallo beste mensen, wij zijn de JO9-1 van Erp. Wij mochten afgelopen zondag met het grote Erp 1 mee oplopen bij de wedstrijd tegen Heeswijk. Zelf voetballen we altijd op zaterdag en dat vinden we kei leuk. Wij zitten in de hoofdklasse omdat we in het najaar kampioen zijn geworden. Dat is heel moeilijk, omdat we ook hele goede tegenstanders tegen krijgen, maar we doen hartstikke ons best en we hebben ook veel plezier samen. Eigenlijk spelen we ook hoger als Erp 1 want die spelen tweede klasse.

Afgelopen zondag mochten wij mee het veld op lopen, dat was kei spannend maar wel leuk. Want wij hopen later ook allemaal in Erp 1 te gaan voetballen. Toen we op de middenlijn stonden mochten we naar het publiek zwaaien en daarna zijn we vlug van het veld gerend. We mochten naar het voetbal kijken, maar wij vinden het nog veel te leuk om zelf te voetballen, dus toen zijn we met heel het team lekker op veld 2 gaan voetballen.

Voordat we het wisten was het alweer rust en mochten we penalty’s gaan schieten op de reserve keeper van Erp 1. Dat was wel leuk een keer op een echte grote goal schieten maar de keeper was ook erg groot en moeilijk te passeren. Toen we allemaal 3 keer aan de beurt waren geweest kwamen de spelers weer het veld op voor de 2e helft. Wij zijn toen naar de kantine gegaan want daar kregen we nog een flesje drinken en een zakje chips of een snoepzak die we lekker op konden peuzelen. Toen we die op hadden zijn we weer naar buiten gegaan en zijn we weer gaan voetballen totdat het tijd was om naar huis te gaan.Het was weer een mooie middag op het voetbalveld met elkaar.

O ja , Erp 1 had gewonnen, maar dat kon ook niet anders met zo’n goede supporters.
 2017-03-19-PHOTO-00000406
  
 IMG 0553