RKVV Erp

Home Nieuws Nieuwsoverzicht Erp 8 slaat gat waar Erp 11 een domper op loopt

Erp A1 scoort zowel binnen als buiten het veld!

De afgelopen week gaat voor de A1 de boeken in als zeer succesvol. Niet alleen wonnen zij twee wedstrijden in een week, maar ze trapten ook de eerste Kantine Take Over van dit jaar zeer succesvol af.

Vorige week woensdag bereikten de mannen die onder leiding staan van Ton Goorts en Kevin van de Laar op indrukwekkende wijze de kwartfinale van de beker. Dit door een zeer lastigste uitwedstrijd met Gemert A1 met 1-0 te winnen. In een duel waarin het zeker niet de mindere was kopte uiteindelijk Niels Ceelen de A1 een ronde verder. (zie website voor uitgebreid wedstrijdverslag). Na dit uitgebreid gevierd te hebben stond zaterdag de wedstrijd tegen NWC op het programma. Ook deze pot werd zeer overtuigend gewonnen met een klinkende 4-1.

Na deze twee overwinningen stond zondag het hoogtepunt te wachten. De A1 trapten de Kantine Take Over af met een heuse Ierse Party.  Dit thema deden de man dan ook veel  eer aan. De kantine was volledig oranje-wit-groen versierd, de folk muziek klonk door de speakers en de meters (Guinness)bier vlogen over de bar.  Het was dan ook en meer dan geslaagde avond voor iedereen in een droomweek voor de A1.  

a1 Ierse party