RKVV Erp

Home Nieuws Nieuwsoverzicht Johan Strouken naar Boerdonk

Superieur Erp verslaat Volharding

Na een zware blessure begon Kevin van de Laar vandaag weer in de basis. Ook Rens van der Steen stond in de basis omdat Olger Smits verhinderd was. Zoals de laatste weken het geval was begon Erp wederom zeer gedreven en fel aan de wedstrijd. In het eerste kwartier kreeg Toon Barten twee kleine mogelijkheden om de score te openen. Na een kwartier kwam Erp op een verdiende voorsprong. De onvermoeibare Marcel Claasse rukte op en gaf een pass op Ruud Delisse. De pass was echter niet zuiver waardoor Koen van Deurzen met een sliding de bal veroverde en van dichtbij raak schoot. Nauwelijks een minuut later kreeg Volharding zijn eerste kans. De bal ging echter voorlangs.IMG 6245


Erp bleef de betere partij en had dan ook het meeste balbezit. Toch moest het publiek tot de 38ste minuut wachten op de tweede goal. Na een mooie voorzet draaide Willem den Dekker om zijn as en schoot de bal tegen de touwen. Nog geen vijf minuten later maakte Willem zijn tweede goal na een mooie combinatie door het midden.

De tweede helft was amper begonnen toen Toon Barten een bijna niet te missen kans om zeep hielp waardoor de 3-0 voorlopig op het scorebord bleef prijken. Even later kregen Toon en Ruud in een vloeiende aanval ook beide weer een prima kans om de 4-0 te maken. Echter beide kansen waren niet besteed aan het prima spelende Erp. Na een kleine 70 minuten werd Ruud Delisse vervangen door Stef Munsters.

Na een prachtige combinatie tussen Luuk Barten en neef Toon scoorde laatst genoemde met een bekeken schuiver in de verre hoek. Roy Verhagen en Toon Barten werden nog gewisseld voor Luuk van der Steen en Max de Jong.

Het enige smetje van vandaag was de rode kaart die Max nog kreeg. Na een ongelukkige actie van Max trok de scheidsrechter volledig onterecht de rode kaart.

Erp speelde vandaag wederom een prima partij. Met een beetje geluk had de score nog hoger uit kunnen vallen. Volgende week tegen Prinses Irene uit Nistelrode, wederom thuis dus we rekenen op drie punten.

IMGP0980

IMGP0971

IMG 6245

IMG 6299