RKVV Erp

Erp krijgt gevoelige tik

De verwachtingen bij de Erpse supporters waren hooggespannen. Vorige week tegen Helvoirt boekte Erp een glansrijke overwinning met goed spel. Beide ploegen staan gelijk op de ranglijst met beide drie punten.

In de 6de minuut viel de eerste Erpse aanval te noteren. Met meer geluk dan wijsheid kon de verdediger van Empelina met het uiterste puntje van zijn schoen een zekere scoringskans voorkomen. Ook de thuisploeg liet zich niet onbetuigd en dankzij een redding van Jelle Voets en een bal van de lijn gehaald door Luuk van der Steen bleef de stand 0-0. In deze open wedstrijd golfde het spel op en neer. In de 11de minuut trok Empelina de voorsprong naar zich toe. Een schot vanaf 20 meter werd de Erpse keeper teveel en bracht de 1–0 op het scorebord. Zeven minuten later leek Erp de gelijkmaker binnen te halen, maar uit deze afgeslagen aanval wist Empelina wederom te profiteren en nu was het een afstandschot vanaf 25 meter waar Erp geen antwoord op had. De spelers van Erp lieten de kopjes niet hangen en gingen op zoek naar de aansluitingstreffer. Schoten van Toon Barten en een geweldige kans van Marcel Claasse, na een vrije trap van Willem den Dekker konden het tij nirt keren. Erp ging rusten met een 2-0 achterstand, maar was zeker niet kansloos.

Na de hervatting bleef Toon Barten in de kleedkamer achter en mocht Koen van Deurzen zijn opwachting maken. De tweede helft was koud 7 minuten bezig, toen Erp zijn derde tegentreffer moest incasseren. De wedstrijd leek gespeeld en was definitief gespeeld, toen Empelina in de 54 minuut de 4-0 aantekende. Roy Verhagen kon met een afstandschot de Erpse eer nog redden: 4-1. Daarna bloedde de wedstrijd dood, maar de gifbeker bleek nog niet helemaal leeg te zijn. De gastheren prikte er nog eentje achter de Erpse goalie en brachten zo de eindstand op 5-1.

Erp heeft deze middag een gevoelige nederlaag geleden. Toch was Erp niet echt de mindere, al doet de score anders vermoeden. De doelpunten werden te gemakkelijk weg gegeven, dus zal er aanstaande zondag tegen Volharding thuis uit een ander vaatje getapt moeten worden.

 IMG 8471
 


 IMG 8485


IMG 8498 1 IMG 8504


IMG 8513