RKVV Erp

Nieuwjaarsreceptie op 4 januari

Op 4 januari 2018 vindt in de kantine de jaarlijkse nieuwsjaarsreceptie plaats!

Tijdens deze avond worden de jubilarissen gehuldigd, wordt de Blauwwitter van het jaar verkozen, zal de nieuwe website gepresenteerd worden en wordt het jubileumprogramma 75 jaar RKVV Erp bekendgemaakt.


Iedereen is uitgenodigd vanaf half 9. Hopelijk tot dan!


Bekijk de officiële uitnodiging op de Facebookpagina.

Echte WINTERKAMPIOEN JO9-2

September 2017 We zijn blij dat het seizoen weer is begonnen. Eerst een paar bekerwedstrijdjes die we verloren hebben, maar dat maakt niet het waren mooie "oefenwedstrijden". Even bekijken wat onze kwaliteiten allemaal zijn. Dan klaar voor de competitie . De eerste wedstrijd was best zwaar maar uiteindelijk stapte we met de winst van het veld. Hierna winnen we nog 3 wedstrijden best gemakkelijk . We zitten helemaal in de winning mood en we bedenken zelf een geldige yell die we voor iederewedstrijd gebruiken.

Banaan, banaan, banaan
We gaan er tegen aan.
Citroen, citroen, citroen
We worden kampioen.

Dan naar Boekel (altijd lastig), daar hebben we een mooie pot laten zien aan de leiding en supporters. De doelpunten vielen aan beide kanten maar gelukkig gaan we  ( al was het maar net) met de winst naar huis. Wij staan bovenaan!!! We zitten met 6 teams in de poule dus moesten we 2x tegen dezelfde spelen. Dus beginnen we weer van vooraf aan. Deze keer was het geluk niet geheel aan onze zijde. We verliezen 4 wedstrijden, maar ook de andere teams laten punten liggen.

Elke keer wilde we weten waar we stonden. Onze leiders en leidster puzzelde erop los want de KNVB houd geen punten meer bij. Door te informeren wat de andere gedaan hadden en via de voetbal app kwamen we er toch wel achter.Er zat nog een hele kleine kans in dat we kampioen konden worden maar dan moeten wij winnen en de  concurrent punten laten liggen. Zij moesten nog 2 wedstrijden spelen. Wij winnen de laatste wedstrijd boven de verwachting van onze leiders en leidster.

Dan zit de leiding 's middags te rekenen en komen zij tot de conclusie dat de concurrent alleen nog  in punten gelijk kunnen komen. Dus is het een feit , zaterdag 2 december zijn wij WINTERKAMPIOEN geworden. Wel jammer dat we dit 's middags pas wisten . Onze leiding en ouders wilde dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Via de app  kwam van voorbij zoals shirts, champagne, confetti, spandoek enz. enz.

Uiteindelijk hadden we het plan is dat we het kampioenschap zaterdag 9 december zouden vieren op de club. Maar de sneeuw gooide vrijdagavond en zaterdagmorgen roet in het eten. Over op plan B, maar die hadden we niet!! Alle kinderen van de JO9-2 zaten thuis te balen. De leiding zette alles op alles om dit kampioenschap toch te vieren en uiteindelijk konden het kampioenschap vieren bij Jill thuis. Het was een super feest met een spandoek langs de weg. Alle auto's en vrachtwagens toeterde en seinde met hun lichten, buiten in de tuin sneeuwballen gooien, sneeuwpop maken en tenslotte de huldiging in de woonkamer. Iedereen werd 1 voor 1 naar binnen geroepen aan de hand van een stukje tekst. Super!! Dan nog een rondje door Erp. Nee niet op de platte karof huifkar maar met z'n alle in de auto en het schuifdak open.
Al met al een super feest en eerste seizoenshelft. Echt helemaal top!!!!

We willen onze leiding bedanken en natuurlijk niet te vergeten onze ouders, supporters emaille die hun steentje hieraan hebben bijgedragen. 

En nu zingen wij;
Banaan, banaan, banaan
we gaan er tegen aan.
Citroen, citroen, citroen
wij zijn KAMPIOEN.

Gijs-Jesse-Tije-Kris-Luuk-Joep-Jill-Mees Bekijk de Facebookpagina voor de kampioensfoto.

Aankomende zondag = Supersunday!

Aankomende zondag wordt op spectaculaire wijze de eerste seizoenshelft (voor de meeste teams) afgesloten! Deze Supersunday staat helemaal in het teken van voetbal, voetbal en nog eens voetbal. Om 13:00 vindt op Sportpark D'n Uil de topper plaats tussen Erp 7 en Nijnsel 6. Na dit spektakel neemt Erp 1 het om 14:15 uur op tegen SSS'18. De dag wordt afgesloten met de topper in de eredivisie tussen Ajax en PSV die op groot scherm in de kantine te bekijken is. 

Natuurlijk hoort bij een afsluiting van de eerste seizoenshelft ook een feestje wat 100% op gang gebracht gaat worden door DJ Smiley. 

We zien jullie graag aankomende zondag op Sportpark D'n Uil.

Geen trainingen voor de jeugd op 5 december!

Geen trainingen voor de jeugd op 5 december!

Erp gaat onderuit tegen Venhorst

Vandaag stond de derby tegen Venhorst op het programma. Veel trouwe supporters uit Erp hadden de kou getrotseerd om eindelijk Erp weer eens drie punten te zien halen.

Echter na ruim 10 minuten kwam Venhorst al op voorsprong. Onnodig bal verlies op het middenveld van Erp luide de eerste goal van Venhorst in. Een dieptepass naar de snelle voorhoede speler van Venhorst waardoor ook Kevin van de Laar kansloos was. Amper 5 minuten later was de stand al 2-0. Een fout, mede veroorzaakt door het vreselijk slechte veld was de reden dat Venhorst kinderlijk eenvoudig het tweede doelpunt kon scoren.

Na 35 minuten wisselde de trainer een verdediger voor een aanvaller. Olger Smits moest plaatsmaken voor Koen van Deurzen. Immers er moest wat risico worden genomen om in ieder geval voor de rust de aansluitingstreffer te maken.  Gelukkig lukte dit, een mooie aanval met een goede voorzet van Ruud Delisse werd vakkundig afgemaakt door Willem den Dekker.

Dit gaf de burger weer moed en Erp begon dan ook vol overgave aan de tweede helft op zoek naar de gelijkmaker. Een prima kans kreeg Justin Damen maar oog in oog met de keeper trapte hij de bal niet hard genoeg in de hoek.

Het spel werd steeds rommeliger aan beide kanten, de scheidrechter reageerde hierop met het geven van heel veel gele kaarten, sommige terecht andere weer onterecht.

Na ruim een uur voetballen wisselde de trainer nog twee maal. Marcel Claase en Justin moesten plaats maken voor Dieuwe van der Heijden en Luuk van der Steen. Aan inzet ontbrak het zeker niet maar Erp speelde vandaag zeker niet zijn beste wedstrijd. Erp had weinig geluk en als de bal dan een keer goed kwam kon de keeper van Venhorst redden. Ook het slechte veld was zeker niet in het voordeel van Erp.

Kortom een wedstrijd om snel te vergeten, geen al te best voetbal onder moeilijke omstandigheden. Volgende week weer een kans om alles recht te zetten en weer eens de broodnodige drie punten in Erp te houden.
 

Bekijk de foto's op onze Facebookpagina.


JO11-1 Winterkampioen!

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Na een supermooi seizoen waarin geen punten werden weggeven, stond de topper tegen Eli op het programma. Ook Eli had alle wedstrijden gewonnen dus de ploegen waren aan elkaar gewaagd. Voor de beker stonden beide teams ook al tegenover elkaar en toen was Eli nog de betere. Trainers Martin, Tristen en Paul wisten wat hen te doen stond.

Er was veel publiek aanwezig op deze vroege koude ochtend. Het werd een mooie spannende wedstrijd. Alle spelers waren in topvorm en speelden goed samen. In de eerste helft was Erp dan ook de betere en door een doelpunt van Luca was het met rust terecht 1-0. Na de rust waren er veel kansen over en weer maar was de  bal vaker bij de Erpse goal en werd het helaas 1-1. De jongens bleven doorvechten en konden de stand op 1-1 houden. Een gelijkspel was genoeg voor het kampioenschap dus na het fluitsignaal barstte het feest los! Eerst op het veld, toen in de kleedkamer en daarna in de kantine. Er was champagne, taart, broodjes frikandel en natuurlijk ook een echte schaal. Het feest werd afgesloten met een gezellige ereronde door Erp in de huifkar. Het was een super feest na een super seizoen. Op naar de hoofdklasse met Siem, Nick, Teun, Job, Freek, Joris, Stijn, Julius en Luca.


Bekijk de foto's op Facebook.Jurgen van Wanrooij is na dit seizoen de nieuwe trainer van Erp

Jurgen van Wanrooij is na dit seizoen de nieuwe trainer van Erp. Van Wanrooij is aan zijn derde jaar bezig bij eersteklasser Best Vooruit.  De reden dat hij in Best vertrekt is dat de KNVB de geen dispensatie geeft voor nog een jaar eerste klas. Voor hij naar Best Vooruit vertrok was de Udenaar trainer bij Nooit Gedacht. Met de Geffenaren werd hij kampioen en met Best Vooruit promoveerde hij naar de eerste klasse via de nacompetitie.

Met korting naar PSV - VVV-Venlo

Leden van je vereniging kunnen met korting kaarten bestellen voor de KNVB bekerwedstrijd PSV - VVV-Venlo. Als zij bestellen met de couponcode RKVVERP betalen ze slechts € 7,50 per kaart.

Bestelprocedure
Leden kunnen zelf hun kaart(en) bestellen via PSV.nl/verenigingsactie. Uitsluitend via deze link en met de couponcode RKVVERP profiteren leden van het kortingstarief. Bestellen kan tot en met woensdag 6 december. Daarna verwerkt PSV Kaartverkoop alle reserveringen per vereniging en worden deze gezamenlijk ingedeeld op de tribune. Uiterlijk een week voor de wedstrijd worden de e-tickets per e-mail toegestuurd aan de bestellers.

Info voor leden
Belangrijk voor de leden: alleen door te bestellen via bovenstaande link en het invullen van de code kan de korting worden verstrekt en worden de deelnemende leden bij elkaar geplaatst. We hebben onderstaand nieuwsbericht samengesteld voor de communicatie aan de leden van RKVV Erp. Communiceer dit aan je leden, zodat zij kunnen profiteren van deze actie.

Neem voor vragen contact op met PSV Kaartverkoop op 040 2505 505 (optie 1) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag tot ziens in het Philips Stadion!

Met vriendelijke groet,

PSV Kaartverkoop
NIEUWSBERICHT
Nieuwsbericht
Voor € 7,50 naar PSV - VVV-Venlo

Als lid van RKVV Erp kun jij met korting naar de bekerwedstrijd PSV - VVV-Venlo op woensdag 20 december om 18.30 uur in het Philips Stadion.

Bestel online!
Bestel via PSV.nl/verenigingsactie met korting je kaart(en) voor dit bekerduel. Jij betaalt slechts € 7,50. De korting geldt uitsluitend als je bestelt via bovenstaande link en met de couponcode RKVVERP. Bestellen kan tot en met woensdag 6 december. Alleen door te bestellen via bovenstaande link en het invullen van de code kan de korting worden verstrekt en worden de deelnemende leden bij elkaar geplaatst.

Tickets per mail
PSV Kaartverkoop verwerkt alle reserveringen per vereniging, zodat deze gezamenlijk kunnen worden ingedeeld op de tribune. Uiterlijk een week voor de wedstrijd ontvang je je ticket per e-mail. Na je bestelling ontvang je wel een bestelbevestiging, maar je ticket volgt dus later.

Veel plezier bij de wedstrijd PSV - VVV-Venlo.

Evaluatie seizoen jeugd

Hallo trainers en leiders van de jeugd van RKVV Erp,

Op 11 en 12 december willen we met jullie terugkijken op het afgelopen half jaar en vooruitkijken op de tweede seizoenshelft.
Je bent welkom in de kantine op onderstaande tijden:

11 december:
F: 19.45 - 20.30
E: 20.45 – 21.30
A: 21.45 – 22.30

12 december
D: 19.45 – 20.30
C: 20.45 – 21.30
B: 21.45 – 22.30

Groeten,
Het jeugdbestuur

JO11-2 beleefde gave dag als team van de week!

 Vandaag zijn wij als JO11-2 team van de week in de wedstrijd van ons vaandelteam tegen BVV. Wij vinden onszelf hartstikke goed, al blijkt soms dat onze tegenstander beter is. Wij draaien mooi mee in de middenmoot van de competitie. Soms een wedstrijd verliezen en soms een wedstrijd winnen. We zijn een leuk team samen en daarom vinden wij het tof om met de “grote” jongens van Erp 1 het veld mee op te lopen, want Erp 1, daar willen we natuurlijk allemaal ooit in terecht komen.

Voor de wedstrijd verzamelden we ons om de shirtjes van onze sponsor “Hobij” aan te trekken. Voor sommigen is het nog best spannend om voor een volle tribune samen met de spelers van Erp 1 het veld op te lopen.  Het was een dramatisch begin van Erp en we kwamen na 7 min op een 0 - 1 achterstand door een vrije trap die van richting werd veranderd. Gelukkig kon Erp vrij snel de 1 - 1 maken.  Het verdere verloop van de wedstrijd hebben we niet gevolgd, want we gingen liever zelf voetballen.

In de rust hebben we penalty’s mogen schieten tegen de reservekeeper van Erp 1. Daarna hebben we in de kantine wat gedronken en onze consumpties opgemaakt.

Het was voor ons een geweldige ervaring om met Erp 1 aan te mogen treden.Sponsoren bedankt en komende week gaan we weer volle bak trainen om ooit in Erp 1 terecht te kunnen komen!
  

Bekijk de foto's op onze Facebookpagina!Erp doet zichzelf wederom tekort tegen BVV

Erp verspeelde vorige week uit bij Margriet twee punten. Zeker op basis van de tweede helft had Erp meer verdiend. BVV de tegenstander van deze middag was op voorhand een titelkandidaat, maar kan dat vooralsnog niet waarmaken. De technische Bossche ploeg bivakkeert net als Erp in de middenmoot. Beide ploegen is er alles aan gelegen drie punten te pakken om zodoende weer naar boven te mogen kijken.

De wedstrijd was amper begonnen, toen Erp al tegen een achterstand aankeek. Een vrije trap voor de gasten werd van richting veranderd en verdween achter Kevin van de Laar in het doel: 0-1. Erp leek overdonderd, was onrustig aan de bal en kwam een paar keer goed weg. Een kopbal  van BVV ging rakelings naast en in de 11de minuut werd er ook nog een bal van de lijn gehaald. De eerste mogelijkheid voor Erp kwam een paar minuten later. Goed doorgaan van Willem den Dekker resulteerde helaas niet in de gelijkmaker. Toch was dit voor Erp het signaal om  het heft in eigen hand te nemen en vanaf dat moment kreeg Erp dan ook steeds meer grip op het spel. In de 25ste minuut was Willem den Dekker het goudhaantje. Hij bracht de stand op 1-1 en die was op dat moment ook zeker verdiend. Erp bleef de bovenliggende partij, maar dat veranderde de stand voor de rust niet meer.

Erp ging na de rust op dezelfde voet verder en BVV kwam eigenlijk niet meer in het spel voor. Een schot van Toon Barten, een goede actie van Justin Damen en een kopbal van Rens van der Steen brachten Erp niet op voorsprong. In de 70ste minuut was het dan eindelijk raak. Een prachtige actie en een droge schuiver van Justin Damen betekende voor Erp de meer dan terechte voorsprong: 2-1. Ruud Delisse werd vervangen door Dieuwe van der Heijden en hij gaf zijn visitekaartje meteen af door vanaf de rand van het strafschopgebied rakelings over te schieten. Acht minuten voor tijd had Justin Damen de wedstrijd definitief kunnen beslissen. Zijn schot ging echter voorlangs. Iedereen ging er vanuit dat Erp eindelijk weer eens drie punten zou gaan pakken, totdat de gasten in de 90ste minuut toch nog langszij kwamen. Een voorzet op rechts werd ongelukkig door Marcel Claasse in het eigen doel gewerkt en daardoor deed Erp zich, net als vorige week, wederom tekort:2-2.

Erp speelt de laatste weken gedreven en met vlagen goed. Helaas vergeet het al een paar wedstrijden te winnen en dat kost punten. Volgende week uit tegen Venhorst moet het dan maar gebeuren.