RKVV Erp

Home Nieuws Nieuwsoverzicht Wedstrijd CV De Uilen – RKVV Erp belooft spektakel

Jeugd beachsoccer 2017

Beste voetballer,

Het is weer bijna juli en dat betekent tijd voor Zand en Zo. De datum waarop het toernooi dit jaar plaatsvindt is zaterdag 22 en zondag 23 juli. Op zaterdagochtend (22 juli) wordt er weer een toernooi georganiseerd voor de jeugdspelers van RKVV Erp. Jeugdspelers vanaf de JO-13 tot en met spelers die 15 jaar zijn kunnen zich inschrijven. Het betreft hier de teams van dit jaar (seizoen 2016/2017).

Het toernooi is in een leuke voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. De aangemelde spelers zullen gemengd worden in verschillende teams. Heb je zin om hier aan meedoen? Vul dan hier het formulier in of ga naar de website www.zandenzo-erp.nl en vul vóór 16 Juli het formulier in dat je vindt onder het kopje jeugdtoernooi. Het formulier bevat de volgende informatie:

• Naam
• Leeftijd
• Team (seizoen 2016/2017)
• Telefoonnummer

Mocht je, je aangemeld hebben en toch verhinderd zijn… Geen probleem, stuur een e-mail naar onderstaand adres.

Als je nog vragen hebt kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar Jur van Boxtel (+31 6 36 30 62 02). Degene die zich inschrijven krijgen te zijner tijd verdere informatie per mail toegestuurd.

We hopen jullie dat jullie er zin in hebben, wij wel in ieder geval!

Groeten,

Organisatie Zand en Zo.
2017-06-18 Zand en Zo

Lees meer: Jeugd beachsoccer 2017

Baardwijk - Erp 1-3

Vandaag kreeg zowel Erp als Baardwijk een extra bonus wedstrijd om uit te maken wie het volgende seizoen nog in de tweede klasse mag acteren.Lees meer: Baardwijk - Erp 1-3

Erp 1 - Baardwijk 1

Erp speelt aankomende zaterdag tegen Baardwijk. Aanvang wedstrijd is om 19.30. De wedstrijd wordt gespeeld op het sportpark van OJC Rosmalen.

De supporters kunnen voor 5 euro met de bus mee naar Rosmalen. De bus vertrekt om 17:45. Opgeven kan bij Frits van Beekvelt (  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06-14648905) 

Jeugdkamp 2017

In het laatste weekend van mei stond het RKVV Erp Jeugdkamp op het programma. Speciaal de onder 11 en onder 13 teams (de voormalige E’tjes en D’tjes), werd alles uit de kast gehaald om de jongens en meisjes een onvergetelijk weekend te bezorgen.

Toen op vrijdagavond alle kinderen goed en wel geïnstalleerd waren in hun tenten, werd begonnen met het voetbaltoernooi. Het hele weekend werd gestreden om de Serie A, Premier-, Europa- en Champions League. Nadat de kampioenen van de Serie A en Premier League bekend waren, begon de speur/spooktocht in de Goorse bossen. Na de tocht in de bossen begon het volgende toernooi: de ‘zo-lang-mogelijk-wakker-blijven Cup’.

Zaterdag werd begonnen met een levend Stratego. Terwijl de kinderen in de bossen waren, werd door de achtergebleven leiding het zeskamp voorbereid. Door de warme ochtend was de behoefte aan verkoeling groot. Het zeskamp werd gelaten voor wat het was en het werd een vrij spelen middag. De drie luchtkussens en flink wat water zorgden voor een fantastische middag. In de Pannakooi werd moddervoetbal gespeeld, de kantelmuur bleef maar kantelen en met een brandweerslang werd de afmatrace een geweldige klim- en glijbaan. En de leiding? Die genoten van het plezier van de kinderen onder het genot van de schaduw.

Zaterdagavond werd het tweede deel van het voetbaltoernooi gespeeld. De vermoeidheid hakte er in, maar door iedereen werd fanatiek gespeeld en iedereen wilde winnen. Voordat de (meeste) kinderen gingen slapen, werd de avond afgesloten met het kampvuur. Ontstaan tijdens het kamp van vorig jaar, ook dit jaar weer een succes. In een grote kring rond het vuur moppen tappen, buurten en lachen. Een blijvertje voor de komende jaren.

Zondagochtend stond het ontbijt al vroeg klaar en werden de tenten snel leeggeruimd. De finales van het toernooi werden gespeeld met aan- en afsluitend de loterij.

Wij willen iedereen die een steentje heeft bijgedragen bedanken voor dit geslaagde weekend. Zonder de sponsors, vrijwilligers en enthousiaste kinderen zou dit kamp niet bestaan. Super bedankt!
Blauwwitte groet en tot volgend jaar!

Voor de foto's, zie het fotoalbum!

Erp - Longa 0 - 1

Eerder leek dit de beslissende zondag te worden. Hopelijk wordt het dat ook, maar bij verlies is er volgende week nog een extra vluchtroute. De wedstrijd van afgelopen zaterdag moet Erp voldoende perspectief bieden om vandaag het klassenbehoud te bewerkstelligen.


Lees meer: Erp - Longa 0 - 1

Teamindelingen 2017-2018 jeugd

De teamindelingen zijn tot stand gekomen in de afgelopen periode. Na veel wikken en wegen, opties tegen elkaar afzetten en vele uren overleg is onderstaande teamindeling voor seizoen 2017-2018 tot stand gekomen.

De uitgangspunten zijn dat iedereen zoveel mogelijk voetbalt, met zoveel mogelijk plezier op een niveau wat bij hem of haar past. Plezier staat daarbij voorop. Daarnaast is de doelstelling dat iemand in een bepaalde leeftijdscategorie niet lager te laten voetballen.

Wij weten als geen ander dat we het niet voor iedereen goed kunnen doen en dat er soms vraagtekens worden gezet bij de indeling van de ene of de andere. Hier hebben wij zelf hoogstwaarschijnlijk ook ons hoofd over gebogen en het geprobeerd zo goed mogelijk voor iedereen in te vullen.

Daarnaast zijn wij voor diverse teams nog op zoek naar enthousiaste begeleiders. Hier komt een losse lijst van en zullen we regelmatig een update op verstrekken de komende weken.
Ook zullen we in juli ook doorgeven wanneer er weer getrained gaat worden en hoe de start van seizoen 2017-2018 er uit komt te zien. Houdt de site daarvoor in de gaten.

Wij wensen jullie alvast een sportief en gezonde zomer toe.

Jeugdcommissie RKVV ErpRKVV Erp logo slider


Klik hier voor de teamindeliing

Longa - Erp 0 - 0


Vandaag werd de eerste wedstrijd van het tweeluik tegen Longa gespeeld. Erp moest aantreden zonder de drie geschorste spelers Luuk van de Steen, Roy Verhagen en Max de Jong. Lees meer: Longa - Erp 0 - 0

Erp - Bladella 4-2 na verlenging.

Vandaag begon voor Erp de allesbeslissende wedstrijd om 17:00 tegen Bladella uit Bladel. Erp begon de wedstrijd zonder de geschorste Luuk Barten en de licht geblesseerde Roel Schouten.


Lees meer: Erp - Bladella 4-2 na verlenging.

Erp C1 succesvol op Internationaal Toernooi!

Optelsom van mooie ervaringen.
De Ijssel Cup in Wijhe (tussen Deventer en Zwolle). Een internationaal toernooi met ploegen uit Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk en Engeland. 3 dagen genieten en op pittig niveau 6 wedstrijden voetballen. In de hitte ..........


Lees meer: Erp C1 succesvol op Internationaal Toernooi!