RKVV Erp

Home Overig Digitaal wedstrijfdformulier

Digitaal wedstrijdformulier

Veel van onze leden en vrijwillegers hebben te maken met het Digitaal Wedstrijd Formulier. Ondermeer de teamleiders, verenigingsscheidsrechters, wedstrijdsecretarissen en aanvoerders. Met behulp van deze instructie kun je zelf oefenen in het gaan gebruiken van het DWF. Als je zelf al op de hoogte bent over de werking kun je dit document gebruiken voor kennisoverdracht binnen de club. Let op: Dit document bevat veel sheets. Laat je hier niet door ontmoedigen. Elke muisklik in de applicatie is een aparte pagina. Daarnaast bevatten de pagina's niet veel tekst. Ook kun je kiezen om te oefenen in alleen bepaalde onderdelen van het DWF. De stappen per oefening in deze presentatie zijn gelijk / vergelijkbaar met het DWF. Aan de hand van een wedstrijd bij de vereniging Katwijk zijn oefeningen opgesteld. Dit document kun je gebruiken als klikmodel.

Het klikmodel bestaat uit 6 onderdelen. Dit zijn hoofdthema's die bij het gebruik van het DWF aan bod komen. De onderdelen zijn: 1) Inrichten bondsteam 2) Starten DWF, 3) Spelersopgave, 4) Officialopgave, 5) Wedstrijdverloop en 6) Wedstrijd vastleggen.

Elk onderdeel bestaat uit verschillende oefeningen. Hiermee oefen je de verschillende stappen die vereist zijn voor het werken met het DWF. De knoppen waar je in de verschillende oefeningen op klikt zijn voor de duidelijkheid voorzien van een blauwe omlijning. Alleen deze knoppen kun je selecteren. De lay-out van de knoppen is gelijk aan die binnen de module DWF. Links: Met behulp van links kun je navigeren naar de onderdelen en de verschillende oefeningen.