RKVV Erp

Home Club Club van 50

Club van 50

Het doel van de Club van 50 is om zoveel mogelijk leden te werven die ieder jaar bereid zijn om 50 euro te sponsoren. Het geld komt ten goede aan de voetbalvereniging en aan de jeugd in het bijzonder. In april 2002 werd de Club van 50 opgericht.

De voorzitter van de club van 50

Hallo beste leden, ik wil me graag even voorstellen.
Ik ben Ronald Liesker, in 1955 geboren in Nijmegen en op driejarige leeftijd naar Veghel verhuisd, omdat mijn vader bij de Meijerij ( DMV ) kwam werken.
Ik ben dus geen “Veghelse”.

Op 21 jarige leeftijd heb ik een mooie Erpse deerne ontmoet, waar ik op dit moment nog steeds mee samen ben aan de Steengraaf 60 : Gerda v.d. Tillaer.
Inmiddels werk ik al weer 39 jaar bij BAS Volvo trucks op de afdeling automatisering.
Aangezien we twee korfballende dochters hebben, ben ik 20 jaar werkzaam geweest als vrijwilliger bij “De Korfrakkers” en heb vorig jaar afscheid genomen als bestuurslid.
Vandaar dat Piet Claasse dacht : da’s misschien wel iets voor ons.

Zoals jullie wel weten, dragen wij met onze Club van 50 bij aan het welvaren van onze voetbalclub en elk jaar de jeugd daarvan in het bijzonder.
En een keer in de zoveel tijd nemen we een groter project onder onze hoede, zoals ook nu het geval is en waar we jullie binnenkort over zullen berichten.
Inmiddels hebben we de eerste vergaderingen al weer achter ons en heb ik geconstateerd, dat we een zeer adequaat bestuur hebben, samen met Roel van Lankveld, Rudy v.d. Linden en Piet Claasse.

Ik wil namens de Club van 50 Jan v.d. Venne hartelijk bedanken voor zijn inzet als voorzitter en ook Willy Kerkhof als lid van het bestuur.

De Supportersclub 'Club van 50' sponsort al jaren de jeugd waaronder de Fjes-dag. En omdat je niet vroeg genoeg met voetbal kunt beginnen schonk de club Bambino een tas vol ballen. Na de overhandiging bleek al snel het team ‘nijt um erin’ geboren. De ballen vlogen zodra ze grond raakte alle kanten op en we kregen toch ook nog dankbetuigingen van de leidsters van Bambino. Wij wensen hen veel succes en de jongens en meisjes heel veel voetbal plezier.
 
Club van 50

November 2011

Dames 2 krijgt fleece jacks van de club van 50. Nadat Dames 1 in het nieuw gestoken zijn door sponsor Ria Bijvelds meende de club van 50 dat het 2e dames elftal niet in de kou mocht blijven staan en stelde een warme jas ter beschikking.

CV50 Dames 2

Oktober 2011

Club van 50 schenkt inloopshirts B1.

CV50 B1

2011

Jaarlijkse Feestavond 2011. Schieten bij buurman D'n Doel.

CV50 Jaarlijkse feestavond2

CV50 Jaarlijkse feestavond 3

Oktober 2010

Club van 50 schenkt materialenkar. Heel wat materialen moeten zij iedere training weer mee naar achter sjouwen, de keepers van Erp. Om alle spullen makkelijk op het trainingsveld te krijgen en de keepers enigszins te ontlasten, zodat zij zich volledig op hun vak kunnen concentreren, is een materialenkar laten maken. Deze materialenkar is de keepers inmiddels aangeboden door de club van 50 die ook het keepersgilde van Erp een warm hart toe draagt.

Dus als u vanaf nu steeds vaker ziet dat een team van Erp 'de nul' heeft gehouden, dan weet u waar aan dit ligt.

CV50 materiaalkar

Aan de materialenkar. Ad Delisse neemt de materiaalkar in ontvangst van de voorzitter van de club van 50 Jan vd Venne

Ook aangeboden door de club van 50

Speeltoestel tussen veld 1 en 2.

CV50 Speeltoestel

Shirts mini's.

CV50 Shirts minis

Inloopshirts B1.

CV50 Inloopshirts B1

November 2015


IMG-20150910-WA0003